Estetica dentara


Smile Design Concept

Tratamente de albireFatete Ceramice

 
Pentru ca un zambet impecabil se obtine numai atunci cand dintii sunt intr-o stare perfecta, echipa Smart Dental foloseste cu succes fatetele ceramice dentare.
Fatetele dentare sunt niste foite subtiri de ceramica (0.3-1mm) care se lipesc pe suprafata dintilor dupa slefuirea unei suprafete foarte subtiri a smaltului. Sunt o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, aliniament, lungime, sau pozitie ale dintilor.
Dificultatea procedurii implica rabdare din partea pacientului precum si o inalta calificare prinvind principiile estetice ale medicului.
 

Lucrari protetice integral ceramice

 
Lucrarile ceramice pe suport din zirconiu elimina folosirea metalului
Zirconiul este materialul viitorului in stomatologia estetica, datorita proprietatilor sale:
  • asigura o buna biocompatibilitate cu tesuturile cavitatii bucale,
  • asigura durabilitatea lucrarii, datorata rezistentei mecanice deosebite;
  • asigura o estetica deosebita, zirconiul fiind o ceramica cu proprietati optice remarcabile
  • se elimina astfel structura metalica existenta in lucrarile metalo-ceramice clasice, evitandu-se aparitia fenomenelor de coroziune si de cele de aparitie a unei coloratii negre in jurul gingiei;
  • datorita rezistentei deosebite, este singura varianta care permite realizarea unor punti dentare integral ceramice de dimensiuni mari (peste 4 elemente);
  • tehnologia de realizare a structurii de zirconiu este complet computerizata.
Tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design / Computed Assisted Manufacturing) este o intreaga linie tehnologica compusa dintr-un scanner, cu ajutorul caruia se scaneaza modelul de lucru, computere, masina de frezat, intreaga tehnologie fiind pusa in miscare prin numai cateva click-uri. Rezultatele sunt exceptionale, adaptarea lucrarii pe bonturile protetice fiind perfecta.

Dupa realizarea structurii de zirconiu, pe acesta, tehnicianul ceramist va stratifica ceramica si va creea forma si culoarea dintelui pentru satisfactia deplina chiar si a celui mai pretentios pacient.

In realizarea lucrarilor pe zirconiu,este utilizata tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design/Computer Assisted Manufacturing) prin intermediul careia lucrarea protetica va fi perfect adaptata la nivelul preparatiei facute de medic.