PROMOTIE ALBIRE DENTARA

 Oferta speciala in periada 01.01.2017- 31.12.2017


In perioada mai sus mentionata SmartDental va ofera urmatoarea oferta speciala:

Tratament albire dentara  Zoom Advanced Power 45 minute

 la pretul de 1000 RON !!                    

                                                                                                                                                                                                                                                                                 De ce sa imi albesc dintii?

Stilul tau de viata si procesul de imbatranire iti pot pata si innegri dintii. Multe din lucrurile pe care le facem in mod obisnuit pot contribui la pigmentarea dintilor, cum ar fi :cafeaua, ceaiul, bauturile non-alcoolice, vinul rosu sau fumatul.

Cum schimb acest lucru?

Sistemul de albire cu lampa UV Zoom Advanced Power, utilizat in cabinetul stomatologic  SmartDental ofera rezultate remarcabile in doar 45 de minute.

Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si schimbarea majora a culorii dentare fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta pentru persoanele ocupate.

Intr-o singura sedinta, ZOOM reuseste ceea ce procedeele traditionale nu reuseau in luni de zile. Obiectivul e acelasi: albirea dintilor decolorati si eliminarea petelor de pe smalt si dentina. ZOOM e exemplul optim al stadiului tehnologic in cosmetica dentara.

Zoom Advanced Power este ideal pentru oricine cauta rezultate imediate si iti va albi dintii cu o medie de 6 pana la 8 nuante de la culoarea lor naturala in numai 45 minute

Tot ceea ce trebuie sa faci e sa te instalezi confortabil in scaunul stomatologic, si sa te relaxezi gandindu-te la un zambet mai alb, mai stralucitor care te poate face sa te simti mai  bine in legatura cu propria persoana si poate lasa o impresie memorabila. Zambetul tau este important. Este unul din primele lucruri pe care le observi cand te intalnesti cu cineva.
 

Efecte secundare

Smaltul dentar NU este afectat sau demineralizat in urma realizarii acestui tratament. Dupa tratamentul de albire este posibila aparitia unei sensibilitati tranzitorii la nivelul dintilor. Prin aplicarea Relief ACP Oral Care Gel, inclus in kitul de albire, sensibilitatea se va diminua pana la disparitie dupa 24 de ore.
 

Despre ZOOM ADVANCED POWER

Sistemul Zoom este numarul 1 in Statele Unite ale Americii si este prezentat in cadrul popularului show de televiziune transmis pe canalul ABC “Extreme Makeovers”.  Este un produs al companiei Discus Dental Inc., USA. Fondata in 1993, Discus Dental Inc. este lider mondial in promovarea si distributia produselor clinice profesionale de estetica dentara. Discus Dental ofera de asemenea la nivel global suport pentru dezvoltarea de noi produse si servicii medicale stomatologice.